OFFERTE AANVRAGEN

Verhuizen naar Maastricht

Verhuizen naar Maastricht met Prevos!

Wilt u verhuizen naar Maastricht? Dit kan met Prevos Verhuizingen! Prevos Verhuizingen biedt service op maat, zo heeft u minder zorgen tijdens de verhuizing. 

U kunt ook gebruik maken van losse services, neem contact met ons op de voor de mogelijkheden. Een offerte is altijd vrijblijvend, aarzel dus niet om deze op te vragen!

Met Prevos verhuizen naar Maastricht, maak kennis met onze service:

Verhuizing van de gehele inboedel.
Hierbij leveren wij u vooraf verhuisdozen in diverse maten. Wij kunnen ook inpakpapier, coderingsstickers en gardarobedozen voor uw hangkledij verzorgen.

Verhuizing van grote meubels.
Wij kunnen ook enkel uw grote meubelstukken, zoals banken, kasten of piano’s verhuizen. Hierbij bestaat ook de mogelijkheid dat wij u dozen leveren. U moet deze dan wel zelf verhuizen.

In- en uitpakken van kleine artikelen.
Wilt u tijd besparen, schade voorkomen of gewoon genieten van comfort? Dan is onze inpakservice iets voor u. Wij kunnen alle kleine artikelen voor u in- en uitpakken, maar ook uitsluitend de breekbare.

De- en montage meubilair.
Bent u geen doe-het-zelfer, of heeft u er geen tijd voor? Onze verhuisploeg kan de demontage en montage van bijvoorbeeld kasten, bedden en bureau’s verzorgen. Met deze service voelt u zich nog sneller thuis!

Schoonmaak service.
Gaat u kleiner wonen en moeten er spullen achterblijven? Gaat bijvoorbeeld het tapijt niet mee? Met onze schoonmaakservice kunnen wij uw oude woning veegschoon opleveren.

alle services
offerte / contact

Even Kennismaken

Wij zijn Prevos Verhuizingen, een familiebedrijf met meer dan 20 jaar ervaring in het verhuizen. Ons doel is om van uw stressvolle verhuizing een sfeervolle dag te maken zodat alle zorg in handen komt van de vakman, en zodat u met een goed gevoel kunt beginnen aan uw nieuwe onderkomen. Bij ons is klant koning,  als de klant tevreden is zijn wij dat ook.
Neem een kijkje bij onze diensten om er achter te komen wat wij voor u kunnen betekenen! Heeft u een klus voor ons maar ziet u deze niet tussen onze diensten staan? Bel gerust op voor advies, wij staan altijd voor u en een passende oplossing klaar.
  • 045 785 2575
    Ma – Vr: 09:00 – 17:00 (uitgezonderd feestdagen)

  • info@prevosverhuizingen.nl
    Binnen 48 uur reactie.

  • Ganzeweide 211
    6413GE Heerlen

Offerte aanvragen
Enthousiaste Verhuizers
Succesvolle Verhuizingen
Positieve Reviews

Nog niet overtuigt?

Dit verhuisbedrijf heeft me nu 3x verhuisd. Ik kan niks anders zeggen als een zeer goede service. Ze doen voor mij ook altijd het in en uit pakken echt een aanrader, je hoeft nergens naar om te kijken, en zetten alles zo terug zoals ze het aantreffen. Zeer discreet en netjes echt TOP.
R. de Zoete
Super team – uitstekende service. Ze hebben mijn ouders verhuisd. Zeer precies en voorzichtig. Alles netjes beschermd met folie en dekens. Werken snel maar zijn toch heel rustig. Goed op elkaar ingespeeld. Een dikke aanrader!!!!
P. Bouten
Dit geweldig verhuisbedrijf heeft voor mij mijn spullen verhuist en vooraf een bank opgehaald bij Sandersmeu bel stad op de woonboulevard in Heerlen.
Fijn personeel en zeer goed materiaal. En voor een goede prijs. Prevos Verhuizing nummer 1 in de Regio en verre omtrek
J. Arets
Echt een top service! Ze zijn heel professioneel, respectvol, vriendelijk. Ze werken heel snel en gaan heel goed om met je spullen.
Een zeer goede prijs kwaliteit (veel beter in prijs dan andere bedrijven). Dankjewel heren voor de fijne en snelle verhuizing!
B. Höhne
offerte aanvragen