OFFERTE AANVRAGEN

Offerte Aanvragen

Offerte Aanvragen


  Upload hier uw ingevoerde inventarislijst, indien u deze heeft ingevuld.
  *Deze kunt u vinden onderaan de pagina


  Contact Opnemen

  • 045 785 2575
   Ma – Vr: 08:30 – 16:30 (uitgezonderd feestdagen)

  • info@prevosverhuizingen.nl
   Binnen 48 uur reactie. (Ma – Vr)

  • Ganzeweide 211
   6413GE Heerlen

  Inventarislijst

  Prevos Verhuizingen heeft een inventarislijst gemaakt, hier kunt u invullen welke spullen wij moeten verhuizen. U kunt deze downloaden door op de knop hieronder te klikken, deze kunt u invullen en weer terug naar ons sturen via het contactformulier.

  download onze inventarislijst

  Heeft u een vraag voor ons?

  Misschien is uw vraag al beantwoord, neem even een kijkje tussen onze veelgestelde vragen. Staat uw vraag daar niet bij? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

  Veelgestelde vragen

  Nog niet overtuigt?

  Hele vriendelijke, bedreven verhuizers met kennis van zaken! De de- en montage van een grote kast werd perfect uitgevoerd. Kortom: TOP!!
  Marion
  Het is een fijn bedrijf om zaken mee te doen. Het was een mooie prijs en het is allemaal fijn gegaan. Ik geef dit bedrijf een dikke pluim.
  Annie
  Dit verhuisbedrijf heeft me nu 3x verhuisd. Ik kan niks anders zeggen als een zeer goede service. Ze doen voor mij ook altijd het in en uit pakken echt een aanrader, je hoeft nergens naar om te kijken, en zetten alles zo terug zoals ze het aantreffen. Zeer discreet en netjes echt TOP.
  R. de Zoete
  Super team – uitstekende service. Ze hebben mijn ouders verhuisd. Zeer precies en voorzichtig. Alles netjes beschermd met folie en dekens. Werken snel maar zijn toch heel rustig. Goed op elkaar ingespeeld. Een dikke aanrader!!!!
  P. Bouten
  Dit geweldig verhuisbedrijf heeft voor mij mijn spullen verhuist en vooraf een bank opgehaald bij Sandersmeu bel stad op de woonboulevard in Heerlen.
  Fijn personeel en zeer goed materiaal. En voor een goede prijs. Prevos Verhuizing nummer 1 in de Regio en verre omtrek
  J. Arets
  Echt een top service! Ze zijn heel professioneel, respectvol, vriendelijk. Ze werken heel snel en gaan heel goed om met je spullen.
  Een zeer goede prijs kwaliteit (veel beter in prijs dan andere bedrijven). Dankjewel heren voor de fijne en snelle verhuizing!
  B. Höhne
  Enthousiaste Verhuizers
  Succesvolle Verhuizingen
  Positieve Reviews
  offerte aanvragen