OFFERTE AANVRAGEN

Bedrijf Verhuizen

Zo snel mogelijk weer aan de slag!

Gaat uw kantoor, bedrijf of instelling verhuizen?
Het uitvoeren van een zakelijke verhuizingen is één van onze specialiteiten. Of het nu gaat om de verplaatsing van enkele werkplekken of een compete verhuizing naar een ander kantoor, wij zorgen voor een efficiënte uitvoering. Uiteraard zorgen wij hierbij voor een minimale verstoring van uw dagelijkse werkzaamheden.
Om dit te kunnen bereiken maken wij voor iedere verhuiziing een gedetailleerd plan en een draaiboek, op basis van uw wensen. De verhuizing wordt zorgvuldig gecoördineerd en begeleid door een projectleider. Zo heeft u een vast aanspreekpunt voor de gehele verhuizing.

Wat moet ik me hierbij voorstellen?

Verhuizing van de gehele inboedel.
Hierbij leveren wij u vooraf verhuisdozen in diverse maten. Wij kunnen ook inpakpapier, coderingsstickers en gardarobedozen voor uw hangkledij verzorgen.

Verhuizing van grote meubels.
Wij kunnen ook enkel uw grote meubelstukken, zoals banken, kasten of bureau’s verhuizen. Hierbij bestaat ook de mogelijkheid dat wij u dozen leveren. U moet deze dan wel zelf verhuizen.

In- en uitpakken van kleine artikelen.
Wilt u tijd besparen, schade voorkomen of gewoon genieten van comfort? Dan is onze inpakservice iets voor u. Wij kunnen alle kleine artikelen voor u in- en uitpakken, maar ook uitsluitend de breekbare.

De- en montage meubilair.
Bent u geen doe-het-zelfer, of heeft u er geen tijd voor? Onze verhuisploeg kan de demontage en montage van bijvoorbeeld kasten, bedden en bureau’s verzorgen. Met deze service voelt u zich nog sneller thuis!

Schoonmaak service.
Gaat u kleiner wonen en moeten er spullen achterblijven? Gaat bijvoorbeeld het tapijt niet mee? Met onze schoonmaakservice kunnen wij uw oude woning veegschoon opleveren.

alle services
offerte / contact
offerte aanvragen